Noutati Coquette

* 2 HAIR STYLISTI te asteapta la COQUETTE

* 2 NOI COLECTII LACURI DE UNGHII O.P.I.

*MICRODERMABRAZIUNE CU PULBERE DE DIAMANT


*MICRODERMABRAZIUNE CU ULTRASUNETE

* zilnic te asteptam la KANGOO JUMPS

* PEDICHIURA EXTREM DE EFICIENTA ANTICALUS

Beauty Center Coquette

Un spaţiu armonios si elegant, Beauty Center Coquette vă asigură o evadare din stresul cotidian, o evadare binevenită pentru a vă readuce echilibrul dintre minte şi trup.

Atmosfera este graţios îmbinată cu arome delicate şi muzică armonioasă pentru a seduce simţurile şi pentru a permite minţii şi trupului relaxarea totală.

Timpul se opreşte în loc şi stresul dispare în momentele în care sunteţi învăluiţi de grija şi atenţia personalului nostru.

Prin combinarea celor mai preţioase ingrediente ale oceanului şi pământului, a formulelor cu eficienţă dovedită şi a celor mai înalte tehnologii, Coquette asigură rezultate extraordinare vizibile şi o supremă experienţă Spa.

Experimentaţi minunata lume a ceea ce înseamnă experienţele spa si terapeutice şi incredinţaţi-vă mâinilor pricepute ale experimentaţilor noştri terapeuti care vă vor oferi o varietate remarcabilă de tratamente, fiecare dintre acestea special adaptate nevoilor dumneavoastră.

Vă invităm să simţiţi şi să savuraţi marea noastră varietate de tratamente şi pachete de servicii.

EPILARE DEFINITIVA IPL -de cate sedinte este nevoie si la ce interval?

Epilarea definitiva este distructia permanenta a foliculilor firelor de par in procent maxim posibil de atins de aproximativ 95%.
Majoritatea persoanelor au nevoie de minim 4 – 6 sedinte distantate la 6 – 8 saptamani, dar acest lucru depinde de prea multi factori pentru a putea previziona cu certitudine. Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen), dar nu poate fi distrus decat in anagen,care este faza de crestere activa.
Factorii care influenteaza numarul de sedinte sunt in mare parte individuali (genetici – culoarea, grosimea, zona, tipul morfologic,etc.) dar nu trebuie neglijata nici calitatea actului terapeutic, care poate modifica randamentul. Daca nu se obtin rezultate notabile dupa 4 – 6 tratamente, pacientul trebuie sa investigheze posibile cauze medicale.
Initial tratamentele sunt distantate la 6 – 8 saptamani,dar dupa 3 – 4 sedinte este bine sa fie marit intervalul la 8 – 10 saptamani, pentru a acumula cat mai mult par in faza de crestere activa si a justifica tratamentul.

DESPRE COQUETTE

Am deschis acest salon in urma cu 3 ani cu gandul de a oferi un spatiu elegant cu servicii eficiente de inalta calitate efectuate de oameni foarte bine pregatiti, unde clientul sa se simta bine si rasfatat in timpul pe care il petrece la noi.

Pentru ca eu personal sunt extrem de pretentioasa nu as putea accepta un nivel scazut al serviciilor in salon si chiar daca ne aflam intr-un oras mic, calitatea serviciilor trebuie sa fie aliniata celor mai mari saloane din tara.

Prin profesia pe care o urmez am cunostintele necesare de a cunoaste si intelege rolul fiecarei substante sau excipient, concentratia necesara pentru eficienta, modul de actiune al principiilor active, felul in care se favorizeaza patrunderea lor in piele;- de aceea fiecare crema si produs utilizat in salon sunt studiate si analizate inainte de introducerea lor in planul de tratament.Este extrem de importanta cunoasterea limitelor competentei cosmeticienei de aceea exista colaborarea cu medicul dermatolog in cazul tenului cu probleme.

Tratamentele faciale sunt combinate cu elemente farmaceutice pentru o eficienta mai mare si pentru a fi « tratamente » in adevaratul sens al cuvantului.

Suntem primul salon din oras unde s-a lucrat cu aparatura performanta in cazul tratamentelor corporale- vacuum, electrostimulare si termocuverta pentru impachetari.

Produsele cu care lucram sunt cele mai bune si suntem singurii care aducem calitatea la acest nivel in Sebes, deci nu copiem caci nu avem pe cine si ce :

*NU SKIN- firma producatoare PHARMANEX a primit premiul NOBEL pentru stiinta.

*ETRE BELLE- numarul 1 in cosmetica profesioanala din Germania

*O.P.I. – WORLD LEADER in materie de oje, cele mai bune si rezistente oje din lume.

* produse si tehnica de design sprancene sub marca ANASTASIA SOARE – esteticiana vedetelor de la Hollywood (produsele sunt achizitionate din SUA, ele nefiind inca pe piata din Romania)

* MAC – MAKE-UP profesional de top– produsele nu se gasesc in Romania.

Nu ne place kitsch-ul ci frumosul si eleganta, de aceea nu credem ca tot ceea ce se considera a fi “in tendinte” este si frumos si trebuie adoptat.

Noi va multumim ca ne-ati ales sa avem grija de dumneavoastra, va multumim ca ati raspuns sondajelor noastre si suntem receptivi pentru orice sugestie ce ar putea imbunatati calitatea serviciilor noastre.


Cu respect pentru dumneavoastra si pasiune pentru tot ceea ce fac,

Admin. Farmacist Filimon Roxana.

ACADEMIE, CONCEPTUL STIINTIFIC AL FRUMUSETII

ACADEMIE, CONCEPTUL STIINTIFIC AL FRUMUSETII
Infrumuseteaza-ti tenul cu ACADEMIE, gama complexa elaborata stiintific.

SPRANCENE PERFECTE by Anastasia Soare

Revolutionara tehnica si produse de design pentru cele mai frumoase sprancene numai la Beauty Center COQUETTE

FITNESS cu ANTRENOR PERSONAL

FITNESS cu ANTRENOR PERSONAL
......................................................................................