Noutati Coquette

* 2 HAIR STYLISTI te asteapta la COQUETTE

* 2 NOI COLECTII LACURI DE UNGHII O.P.I.

*MICRODERMABRAZIUNE CU PULBERE DE DIAMANT


*MICRODERMABRAZIUNE CU ULTRASUNETE

* zilnic te asteptam la KANGOO JUMPS

* PEDICHIURA EXTREM DE EFICIENTA ANTICALUS

Beauty Center Coquette

Un spaţiu armonios si elegant, Beauty Center Coquette vă asigură o evadare din stresul cotidian, o evadare binevenită pentru a vă readuce echilibrul dintre minte şi trup.

Atmosfera este graţios îmbinată cu arome delicate şi muzică armonioasă pentru a seduce simţurile şi pentru a permite minţii şi trupului relaxarea totală.

Timpul se opreşte în loc şi stresul dispare în momentele în care sunteţi învăluiţi de grija şi atenţia personalului nostru.

Prin combinarea celor mai preţioase ingrediente ale oceanului şi pământului, a formulelor cu eficienţă dovedită şi a celor mai înalte tehnologii, Coquette asigură rezultate extraordinare vizibile şi o supremă experienţă Spa.

Experimentaţi minunata lume a ceea ce înseamnă experienţele spa si terapeutice şi incredinţaţi-vă mâinilor pricepute ale experimentaţilor noştri terapeuti care vă vor oferi o varietate remarcabilă de tratamente, fiecare dintre acestea special adaptate nevoilor dumneavoastră.

Vă invităm să simţiţi şi să savuraţi marea noastră varietate de tratamente şi pachete de servicii.

SPECIAL PENTRU DUMNEAVOASTRA DOMNILOR!


Am pregatit tratamente special pentru barbati:
*tratamente faciale de hidratare, antiacnee, antirid
*design sparancene fara a feminiza fizionomia
*masaj de relaxare si tonifiere a musculaturii
*electrostimulare pentru tonifierea si evidentierea musculaturii
*manichiura si pedichiura
*sala fitness

ACNEEA,O PROBLEMA MEDICALA SI APOI COSMETICA

Acneea este o boala comuna, partial determinata genetic, observata mai ales in perioada pubertara, dar si la adult. Este o afectiune polimorfa in care coexista leziuni retentionale si inflamatorii adeseori pe fond de piele seboreica.
Tratamentul acneei trebuie sa tina seama de tipul acesteia: retentionala, inflamatorie sau mixta, de intensitatea si gravitatea sa, de eventualii factori declansatori sau de asocierea cu alte afectiuni.
Acneea trebuie tratata inca de la debutul ei pentru a nu se agrava si pentru a nu lasa cicatrici inestetice in urma ei.
In cazul formelor usoare de acnee, tratamentul efectuat la BEAUTY CENTER COQUETTE presupune o curatire minutioasa a tenului (se lucreaza in mediu curat si doar cu produse sterile si de unica folosinta) si aplicarea de diferite masti ce contin substante farmaceutice ce amelioreaza procesul inflamator, antibiotice ce acopera spectrul bacterian acneic, agenti keratolitici, agenti seboreducatori si substante cicatrizante.
Tratamentul trebuie continuat si acasa. Cremele ce contin substante keratolitice si antibiotice se aplica in general seara pentru ca exista riscul de fotosensibilizare.
In caz de acnee severa- foliculita, piodermita faciala, recomandam prelevarea de secretie si intocmirea unei antibiograme in urma careia realizam un plan de tratament individual topic si general.
*Exista intotdeauna o colaborare cu medicul dermatolog, laboratorul de analize medicale.

O piele frumoasa este o piele sanatoasa iar BEAUTY CENTER COQUETTE va ajuta sa va descoperiti propria dumneavoastra frumusete.

Admin. Farmacist Filimon Roxana.

COQUETTE ANGAJEAZA

Daca esti foarte bun in meseria ta, iti place la nebunie ceea ce faci si stii ce inseamna sa tratezi un client cum se cuvine, iti oferim sansa de a lucra alaturi de o echipa tanara si extraordinara, intr-un salon care s-a dezvoltat in trei ani cat altele in mai multi.
Daca vrei sa lucrezi la acest salon programeaza-te pentru un interviu la 0744609427.

ACADEMIE, CONCEPTUL STIINTIFIC AL FRUMUSETII

ACADEMIE, CONCEPTUL STIINTIFIC AL FRUMUSETII
Infrumuseteaza-ti tenul cu ACADEMIE, gama complexa elaborata stiintific.

SPRANCENE PERFECTE by Anastasia Soare

Revolutionara tehnica si produse de design pentru cele mai frumoase sprancene numai la Beauty Center COQUETTE

FITNESS cu ANTRENOR PERSONAL

FITNESS cu ANTRENOR PERSONAL
......................................................................................